Cearta intre vecini rezolvata cu ajutorul unui topor. Vezi unde a avut loc incidentul!


Intră acum și în grupul de

Un scandal existent între doi locuitori de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a fost încheiat sâmbătă seara cu ajutorul unui topor dar şi al unui dosar penal întocmit de poliţiştii chemaţi în ajutor.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00 când o suceveancă de 37 de ani a solicitat ajutorul poliţiştilor pentru aplanarea unui scandal provocat de vecinul ei.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, ocazie cu care femeia a declarat că vecinul său, un tânăr de 30 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința ei și i-a solicitat să demoleze un gard despărțitor aflat între curțile lor” ne-a comunicat Ionuţ Epureanu.

Pentru că tânărul a fost refuzat de vecina lui, acesta i-a adresat mai multe injurii și amenințări cu acte de violență după care s-a hotărât să rezolve singur totul astfel că a mers în curtea sa, de unde cu un topor, a distrus o porțiune de aproximativ 8 metri liniari din gardul despărțitor.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca față de tânărul sucevean să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de