Urmarire cu masinile pe drumurile din judet pentru prinderea unui traficant de tigari


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Siret şi ai Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi, judeţul Suceava, au avut parte de o acţiune ca în filme pentru prinderea unui traficant de ţigări care iniţial a crezut că a scăpat de vigilenţa poliţiştilor.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre un bărbat de 38 de ani din comuna Adâncata, totul începând pe parcursul zilei de sâmbătă aproape de orele prânzului.

masina politie

Atunci, două echipaje de poliţie aflate în exerciţiul funcţiunii au observat în traficul rutier, pe DN 2, pe raza comunei Grănicești, un autoturism a cărui conducător auto, la vederea acestora a avut un comportament suspect, a virat brusc pe o stradă lăturalnică, a încuiat autovehiculul și l-a abandonat.

Pentru a nu crea suspiciuni poliţiştii nu au întreprins iniţial nici o acţiune, aşteptând liniştiţi să vadă ce se întâmplă. Nu au stat prea mult pentru că după aproape o oră, când a crezult că lucrurile s-au liniştit, conducătorul auto a revenit la autoturism și a pornit spre municipiul Suceava. Imediat poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii cu autospeciala de poliție cu semnale acustice și luminoase în funcţiune.

După ce au oprit autoturimul urmărit, „cu ocazia controlului efectuat asupra autovehiculului, în portbagaj, au fost identificate în patru sacoșe din plastic de culoare neagră, care conțineau 2.000 de pachete cu țigarete, de proveniență extracomunitară” ne-au comunicat sursele citate.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 20.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, maşina acestuia fiind indisponibilizată la sediul Poliției Orașului Siret.


Intră acum și în grupul de