UNPR anunta un miting in centrul orasului Suceava! Vezi ce vor progresistii


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al organizatiei Suceava a UNPR, Cătălina Vartic a anunțat ca pe 23 februarie progresiștii suceveni intenționează să organizeze un miting în centrul municipiului reședință de județ în vederea susținerii proiectului ca Suceava să fie capitala unei viitoare regiuni.

”Pe data de 23 februarie 2013, UNPR va organiza, în centrul orașului Suceava, un miting pentru susținerea unui proiect de regionalizare a țării care să cuprindă o regiune cu capitala la Suceava. Suceava – centru regional.”, se spune intr-un comunicat dat publicității duminică seara.

catalina vartic

Liderul județean al progresiștilor suceveni dorește să aducă în atenția sucevenilor proiectul de regionalizare a țării însă susține că Suceava merită și trebuie să fie capitala unei viitoare regiuni administrativ/teritoriale. La mitingul din 23 februarie se mizează pe particiarea a câtorva sute de persoane, mare parte dintre ele membri si simpatizanti ai UNPR.

Trei consilieri locali ai UNPR au rămas fără sprijin politic

În data de 31 ianuarie 2013 a avut loc ședința de Birou politic a organizației UNPR Suceava, în cadrul căreia s-a analizat activitatea consilierilor locali ai UNPR, s-a hotărât retragerea sprijinului politic pentru consilierii care nu au respectat statutul partidului si nu au participat la acțiunile partidului.

Surse din UNPR ne/au declarat că e vorba despre trei persone  și că în vizorul condicerii judetene s/ar mai afla o serie de aleși locali.

”S-a remarcat activitatea consilierilor UNPR de la Milișăuți și Vadu Moldovei, care au reușit sa găsească înțelegere pentru propunerile făcute în consiliile locale dar și activitatea celor de la Breaza și Volovăț unde consilierii locali UNPR nu au ajuns încă la o conlucrare cu colegii din consiliu. În perioada următoare va continua evaluarea activității tuturor celor 55 de consilieri locali pe care UNPR îi are în județul Suceava și de stabilire a modului în care aceștia se vor implica în dezvoltarea activităților comunităților care i-au ales să îi reprezinte in Consiliile Locale. Rămânem consecvenți politicii de dezvoltare locală și regională și înțelegem să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală”, a mai declarat președintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de