Eleva din Radauti, batuta in pauza dintre ore de o colega si mama acesteia


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 17 ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, elevă în clasa a XI-a la un Colegiu de pe raza localităţii, a fost bătută luni seară chiar în incinta unităţii de învăţământ de o colegă de clasă, în vârstă de 16 ani, dar şi de mama acesteia.

Potrivit declaraţiilor oferite de insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în timpul pauzei, aproape de ora 18:00 pe când elevele, au avut o altercaţie verbală. În acel timp, în clasa situată la parterul unităţii educaţionale, a intrat şi mama elevei bătăuşe, o femeie de 34 de ani din localitatea Dorneşti, judeţul Suceava.

Vazându-se susţinută de mama sa, liceanca de 16 ani a început să o tragă de păr pe colega sa, iar mama fetei i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul în zona capului. “La incident au asistat mai mulți elevi din clasă, dar nu a intervenit nimeni scandalul fiind aplanat după circa 3 minute, când în ajutorul adolescentei au sărit mai multe persoane, care au intrat în clasă de pe holul unității” ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

sala de clasa

Din audierile efectuate de poliţişti, se pare că tot incidentul s-a produs pe fondul unor dispute verbale anterioare între cele două eleve. Victima a refuzat deplasarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale dar “a afirmat faptul că, se va prezenta în zilele următoare la cabinetul de medicină legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal formulând plângere împotriva colegei şi a mamei acesteia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a mai declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de