Evenimentele saptamanii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Targ Handmade_IM_SV_2013O săptămână cu evenimente aparte îi aşteaptă pe bucovineni la Iulius Mall Suceava. Expoziţie fotografică, târg handmade, premii substanţiale şi numeroase activităţi pentru prichindei figurează pe agenda Iulius Mall din următoarele zile.

În perioada 6 – 28 februarie 2013, cei pasionaţi de arta fotografică pot admira lucrări inedite la etajul Iulius Mall. Revista „Jupânu’”, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina” organizează expoziţia foto-grafică „Jupânu pune punctul pe (e)i!”. În cadrul evenimentului vor fi prezentate aproximativ 100 de imagini fotografice realizate de fotojurnalista Oana Şlemco şi desene satirice semnate de caricaturistul Mihai Pânzaru.

În perioada 8 – 10 februarie, la parterul Iulius  Mall, va fi organizată o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Artiştii ce au dat frâu liber creativităţii îşi vor expune lucrările unicate, iar cei dornici îşi vor îmbogăţi colecţiile cu bijuterii, ornamente şi accesorii lucrate manual.

Pentru cei mici, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt cele cu lecţii gratuite de dans. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, abilităţile prichindeilor vor fi valorificate pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand, copiii vor participa la ateliere de creaţie, iar duminică, de la ora 12.00, năzdrăvanii sunt aşteptaţi la spectacolul animat „Păcală”, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”. În plus, elevii Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă” Siret îi vor încânta cu momente artistice.

Până pe 14 februarie, la Iulius Mall se desfăşoară campania „Dragostea se citeşte pe buze”.  Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, în Veneţia. În acelaşi interval, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall care decorează o felicitare romantică pentru a o trimite persoanei iubite intră în concursul „Be my Valentine”. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un week-end la munte.

Departament PR

 


Intră acum și în grupul de