Batran de 70 de ani furat de propriul nepot pentru a juca banii la pacanele


Intră acum și în grupul de

Numai bunic de nepot ahtiat după jocurile de noroc electronice să nu fii în ziua de azi. Asta a simţit-o pe propria-i piele un bătrân de 70 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava.

Omul a descoperit pe parcursul zilei de vineri că din locuinţa proprietate personală au dispărut toţi banii adunaţi de acesta pe când omul era plecat de la domiciliu. Imediat a alertat Postul de poliţie din Vereşti iar cercetările au fost demarate imediat de poliţişti în vederea recuperării sumei de circa 3.000 de lei.

jocuri electronice

“În urma măsurilor întreprinse a fost identificat principalul suspect în persoana unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, nepotul victimei.

Acesta a fost găsit la un hotel din cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ iar cu ocazia controlului corporal, a fost descoperită o cheie cu ajutorul căreia suspectul a pătruns în locuința părții vătămate, de unde a sustras banii și două ceasuri de mână mecanice defecte” ne-au comunicat sursele citate.

Din păcate de la tânăr s-a putut recupera doar suma de 1.000 de lei, diferența de bani fiind cheltuită de către acesta la jocurile mecanice iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de