Batran de 70 de ani furat de propriul nepot pentru a juca banii la pacanele

Numai bunic de nepot ahtiat după jocurile de noroc electronice să nu fii în ziua de azi. Asta a simţit-o pe propria-i piele un bătrân de 70 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava.

Omul a descoperit pe parcursul zilei de vineri că din locuinţa proprietate personală au dispărut toţi banii adunaţi de acesta pe când omul era plecat de la domiciliu. Imediat a alertat Postul de poliţie din Vereşti iar cercetările au fost demarate imediat de poliţişti în vederea recuperării sumei de circa 3.000 de lei.

jocuri electronice

“În urma măsurilor întreprinse a fost identificat principalul suspect în persoana unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, nepotul victimei.

Acesta a fost găsit la un hotel din cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ iar cu ocazia controlului corporal, a fost descoperită o cheie cu ajutorul căreia suspectul a pătruns în locuința părții vătămate, de unde a sustras banii și două ceasuri de mână mecanice defecte” ne-au comunicat sursele citate.

Din păcate de la tânăr s-a putut recupera doar suma de 1.000 de lei, diferența de bani fiind cheltuită de către acesta la jocurile mecanice iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...