Autorii unei spargeri de 3.000 de lei identificati dupa doua perchezitii domiciliare


Intră acum și în grupul de

Autorii unei spargeri a cărei prejudiciu se ridica la suma de circa 30 de milioane de lei vechi au fost identificaţi de poliţişti pe parcursul zilei de sâmbătă după efectuarea a două percheziţii domiciliare.

Potrivit Compartimentului de informaţii şi relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, furtul care a avut loc în perioada 7-9 februarie figura în evidenţele Poliţiei oraşului Gura Humorului cu autori necunoscuţi. Astfel, sâmbătă, poliţiştii compartimentului de investigaţii criminale și ordine publică, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, iar ca urmare a activităţilor investigative desfăşurate, au fost identificaţi principalii suspecţi în persoana a doi minori, ambii de 15 ani, din oraşul Gura Humorului.

Cercetările efectuate au stabilit că cei doi au pătruns în locuinţa spartă profitând de faptul că imobilul este nelocuit, iar din casă au sustras mai multe bunuri în valoare de circa 3.000 lei, pe care le-au valorificat mai multor persoane de pe raza oraşului, prejudiciul fiind însă recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de