Record de spectatori cu Trupa 9, la Talcioc


Intră acum și în grupul de

Seara de joi a fost una incendiară în incinta Pub-ului Talcioc Cultural din Suceava, acolo unde cei şapte membri de la Trupa 9 au încălzit atmosfera pentru un public ce a numărat peste 300 de persoane.

Aşa cum ne-au obişnuit de câteva luni, de când şi-au făcut apariţia pe piaţa suceveană, artiştii au realizat un show în care au readus pe scenă cele mai în vogă piese ale marilor interpreţi de talie naţională şi internaţională.

Trupa9

Trupa 9 a luat fiinţă în luna octombrie 2012, având următoarea componenţă: Teodora Botez (lead vocal), Lucian Curelariu (lead vocal & guitar), Marius Alexandru Aluncariţe (lead guitar & backing), Alexandru Teişanu (bass), Daniel Ştefan Balan (keyboards), George Lupaşcu (sax), Alin Stanciu (drums & backing).

„Iniţial am fost în formula de patru, respectiv chitară, saxofon, clape şi voce. În cadrul unui eveniment organizat la Suceava, Marius s-a întâlnit cu Lucian, iar din vorbă în vorbă, acesta din urmă a venit cu propunerea de a face ceva împreună. Au pornit în căutarea unui basist şi a unui toboşar şi aşa s-a creat formula nouă alcătuită acum din şapte membri. De aici vine şi numele trupei. În momentul de faţă suntem o trupa de cover-uri, dar pe viitor intenţionăm să scoatem şi piese proprii”, au declarat pentru NewsBucovina.ro, membrii Trupei 9.

Menţionăm că Teodora Botez este absolventă a Universităţii de Arte „George Enescu” Iasi, Secţia Canto. Marius Alexandru Aluncariţe şi George Lupaşcu sunt absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală. Lucian Curelariu profesează ca medic stomatolog, iar sucevenii se pot mândri cu participarea sa la prestigiosul show TV „Vocea Romaniei”. Alexandru Teişanu este student la Geografie, iar Alin Stanciu este toboşar şi în trupa Pegas. Daniel Balan a început studiul pianului la Şcoala Populară de Arte din Suceava şi a progresat alături de trupă ca autodidact.

„Suntem deosebiţi prin repertoriul pe care îl abordăm, prin stilul de interpretare şi prin show-ul pe care îl facem”, au concluzionat tinerii şi talentaţii artişti.


Intră acum și în grupul de