Humorean de 45 de ani lasat fara masina pe cand facea cumparaturi la un hipermarket din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un humorean de 45 de ani care a venit impreună cu familia la cumpărături pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a rămas fără maşina proprietate, lăsată în parcarea unităţii economice.

Potrivit datelor pe care le deţinem, bărbatul a venit la un hipermarket sucevean, vineri după prânz, împreună cu soţia sa şi fiica lor. După ce au asigurat autoturismul cu care s-au deplasat, l-au lăsat liniştiţi în parcarea din faţa magazinului şi s-au apucat de cumpărături.

După aproape două ore, când familia a terminat treaba şi s-au întors la autoturism, humoreanul şi-a dat seama că-i lipseşte cheia de la autovehicul. Degeaba a căutat-o prin zonă şi a anunţat agenţii de pază ai unităţii economice, în speranța că cineva va găsi cheile și le va preda, acestea nu au fost de găsit.

După mai bine de două ore de aşteptare întreaga familie a plecat la domiciliu cu autoturismul unui prieten iar a doua zi a revenit la hipermarket pentru a face noi verificări şi căutări. Din păcate de data asta nu doar cheile erau de negăsit ci şi autoturismul dispărut fără urmă din parcarea unităţii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de