A intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un atelaj hipo


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a avut loc, miercuri dimineaţă, pe DJ 208D, la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ. Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 04:20, vinovat de producerea acestuia fiind un tânăr de 21 de ani din Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul conducător auto nu a mai putut controla maşina, a intrat pe contrasens, iar apoi s-a izbit în plin de un faeton condus de un tânăr de 29 de ani din Cajvana. În urma impactului, calul a murit pe loc dar, ca prin minune, atât şoferul cât şi conducătorul atelajului hipo au scăpat doar cu câteva răni uşoare.

caruta noaptea

Ambii participanţi la traficul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând zero pentru şoferul autovehiculului şi 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul faetonului.

Tot pe parcursul zilei de miercuri, dar odată cu lăsarea serii, un alt accident de circulaţie a fost înregistrat pe DN 17 în interiorul comunei Pojorîta. Aici, un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul, l-a accidentat grav pe un consătean de 52 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers, cu bicicleta.

De această dată însă şoferul era băut „rezultatul în urma verificării cu aparatul etilotest fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat” după cum ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de