A ramas fara masina, dupa ce a incercat sa treaca granita cu acte false


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a rămas fără microbuzul pe care îl conducea, după ce a încercat să intre în România prin PTF Siret, prezentând pentru control acte false.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, omul beneficiază de dublă cetăţenie româno – ucraineană, iar duminică dimineaţa, s-a prezentat în vamă pentru a intra în ţară la volanul unui microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina.

Potrivit surselor citate, la controlul de frontieră conducătorul auto, pe lângă documentele de călătorie a prezentat şi certificatul de înmatriculare al microbuzului doar că poliţiştii de frontieră au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond al unui document autentic, fiind fals total.

„Bărbatul este cercetat acum penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, iar în plus a rămas şi fără autovehiculul cu care se deplasa deoarece maşina, în valoare de 13.000 de lei, a rămas indisponibilizată la sediul SPF Rădăuţi în vederea continuării cercetărilor”, ne-a mai comunicat Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de