Un falticenean de 47 de ani a murit strivit intre un camion si remorca acestuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Fălticeni a fost găsit pe parcursul zilei de miercuri de trecători, fără suflare, trupul acestuia fiind strivit între un camion şi remorca acestuia. Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat în jurul prânzului, la intrarea în municipiul Fălticeni.

ambulanta

Echipa deplasată la faţa locului a demarat imediat cercetările, stabilind că victima este din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, iar miercuri dimineaţ,ă s-a deplasat cu un autocamion cu remorcă la o stație I.T.P., unde urma să efectueze inspectia tehnica periodică la autocamion.

„Pe drumul de acces însă, a decuplat remorca, a lăsat-o în pantă și s-a deplasat cu autocamionul la stație. După ce a efectuat ITP – ul,  victima s-a deplasat cu autocamionul spre locul unde a lăsat remorca, iar în timp ce efectua singur manevra de cuplare a remorcii la autocamion, aceasta fiind în pantă s-a pus în mișcare, bărbatul fiind strivit între cele două vehicule”, ne-au comunicat sursele citate.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj de la Ambulanța Fălticeni, care nu a putut decât să constate decesul bărbatului.


Intră acum și în grupul de