Bărbat de 36 de ani din Ciocanesti, mort in urma exploziei unei centrale termice


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Ciocăneşti, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa miercuri dimineaţă, după ce centrala termică a locuinţei a explodat. Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut aproape de orele 07:00. Iniţial, victima se pregătea să plece la serviciu şi chiar a ajuns până la poarta gospodăriei când a fost strigat şi întors din drum de către mama sa care observase că din încăperea centralei ieșeau aburi.

ionut epureanu

Locul acesteia era într-o anexă din spatele casei fiind vorba de o centrală termică, confecţionată artizanal şi căptuşită cu cărămidă. La scurt timp după ce bărbatul a intrat în încăpere, s-a auzit o explozie puternică şi văzând că victima nu mai iese de acolo, femeia a alertat-o pe nora sa şi un vecin care a solicitat ajutor la numărul de urgenţă 112.

„Din cercetări s-a stabilit că cel mai probabil, datorită montării necorespunzătoare a elementelor de siguranță după supapa de sens, datorită blocării acesteia din urmă s-a acumulat presiune prea mare în cazan și acesta a explodat, aruncând învelișul de cărămidă care l-a lovit mortal pe bărbat”, ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a se efectua necropsia, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs explozia.


Intră acum și în grupul de