O bucuresteanca si un botosanean, autorii furturilor de inele din doua magazine de bijuterii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit pe parcursul ultimei zile a lunii februarie să identifice şi să-i reţină pe autorii a două furturi care au avut loc în două magazine de bijuterii care îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Potrivit datelor obţinuite de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „în baza activităţilor investigative desfăşurate şi a exploatării unor informaţii obținute, cei doi au fost identificaţi pe raza municipiului Botoşani, fiind vorba de un tânăr de 25 de ani din localitate şi o bucureşteancă de 22 de ani”. Fiind audiaţi, tinerii şi-au recunoscut faptele, motivând că au sustras bijuteriile pentru a le valorifica şi a face rost de bani.

bijuterii aur

În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi s-a dispus începerea urmăririi penale, botoşăneanul fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă, iar tânăra va fi cercetată în stare de libertate având în vedere contribuţie sa la săvârşirea furturilor şi faptul că nu are antecedente penale.


Intră acum și în grupul de