Clientii E.ON pot opta acum pentru factura electronica


Intră acum și în grupul de

E.ON Energie România lansează un serviciu modern, simplu şi confortabil destinat consumatorilor de gaze naturale şi electricitate, şi anume factura în format electronic, pentru care pot opta, începând cu luna martie a.c., toţi clienţii casnici, informează Departamentul Comunicare Corporatistă E.ON România, într-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, faptul că acest tip de serviciu tinde să câştige tot mai mult teren în România este evidenţiat şi de creşterea constantă a numărului de clienţi ai companiei care au optat pentru  serviciile online, ajuns în prezent la circa 140.000 de utilizatori.

factura electronica E.ON

„E.ON Energie România completează suita de servicii online oferite clienţilor prin introducerea facturii electronice, ale cărei beneficii pentru cei care optează pentru acest serviciu sunt reprezentate în primul rând de rapiditate, eficienţă şi timp câştigat. Sperăm că aceste atuuri, alături de confortul pe care îl conferă, vor convinge tot mai mulţi clienţi să opteze pentru factura electronică. Nu în ultimul rând, am vrea să subliniem faptul că fiecare opţiune pentru versiunea online a facturii înseamnă o mână de ajutor pe care utilizatorii o dau pentru protejarea naturii, prin tipărirea a cât mai puţine facturi“, declară Dan Morari, directorul General E.ON Energie România.

În comunicatul E.ON se mai arată că funcţionalităţile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat în vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurată, totodată, o securitate crescută a datelor cu caracter personal, precum şi reducerea timpului de răspuns la solicitările utilizatorilor.

„Clienţii vor fi notificaţi lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscală. Clienţii casnici E.ON care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale şi electricitate în baza unei opţiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro„, se arată în comunicatul de presă.

Sursa citată mai precizează că E.ON Energie România promovează factura electronică şi printr-o campanie – concurs ,,Drept la ţintă!”, care se va derula în perioada 1 martie – 31 mai a.c, susţinută de fostul internaţional Gheorghe Hagi. „La cursa pentru premiile campaniei, care constau în 20 de frigidere si 10 maşini de spălat, pot participa clienţii casnici persoane fizice, înscrierea în concurs fiind făcută automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea opţiunii pentru primirea facturii în format electronic. Utilizatorii care şi-au exprimat această opţiune înaintea începerii campaniei vor intra automat în tragerea la sorţi. Regulamentul concursului este postat pe pagina web a companiei www.eon-energie-romania.ro„, se mai menţionează în comunicatul E.ON.

 


Intră acum și în grupul de