Sucevenii invitati de municipalitate sa participe la sedintele de asociatie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ au fost invitaţi de conducerea administraţiei publice locale sucevene să facă tot posibilul pentru a participa la şedinţele pe care în această perioadă le au asociaţiile de proprietari pentru desemnarea biroului de conducere.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, edilul şef al oraşului, Ion Lungu, a făcut un apel la locuitori să se prezinte la aceste întâlniri pentru a găsi o rezolvare a problemelor lor în cadrul Asociaţiei şi nu prin audienţe la conducerea Primăriei care trebuie gestionate de asociaţii.

 

„Din păcate, doar 11% din locuitori participă la şedinţele de alegeri. Ba mai mult, chiar cei care reclamă anumite probleme din cadrul Asociaţiei la Primărie nu se prezintă atunci când au loc aceste adunări generale. Oamenii trebuie să înţeleagă că locuind în condominiu fiecare dintre noi trebuie să colaboreze şi să participe la acest exerciţiu democratic din cadrul asociaţiilor”, a declarat Ion Lungu.

Doar pe parcursul lunii martie, circa 40 de asociaţii din cele 104 câte sunt la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ şi-au programat susţinerea şedinţei de alegere a noii conduceri.


Intră acum și în grupul de