Acasă Actualitate Politistii suceveni l-au identificat pe barbatul care s-a dat drept director al...

Politistii suceveni l-au identificat pe barbatul care s-a dat drept director al DGASPC. Vezi cine este


Intră acum și în grupul de

bani

În urma cercetărilor efectuate în cazul unei înşelăciuni a cărei victimă a fost un bărbat din comuna Valea Moldovei, a fost identificat, miercuri, suspectul, un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna ieşeană Dumeşti.



Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în 3 aprilie, un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Valea Moldovei a reclamat că a fost înşelat cu suma de 590 de lei de un bărbat care s-a prezentat ca fiind directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Suceveanul se afla în curtea DGASPC Suceava pentru a se interesa cu privire la condiţiile acordării unei pensii de handicap şi demersurile ce trebuiesc făcute în acest sens când a fost abordat de falsul director al instituţiei care i-a cerut să meargă împreună la o unitate medicală, unde i-a cerut 590 lei pentru a achita o taxă şi un cupon de pensie. După primirea banilor, acesta a intrat în unitatea medicală de unde a revenit în scurt timp, i-a înapoiat cuponul şi i-a solicitat să se întoarcă la DGASPC pentru a ridica o adeverinţă de la secretara sa, asigurându-l că a discutat în prealabil, iar când petentul a revenit şi a discutat cu angajaţii instituţiei şi-a dat seama că a fost înşelat.

Falsul director al DGASPC Suceava a fost identificat miercuri de poliţişti şi audiat, acesta declarând că a fost arestat de 16 ori pentru înşelăciuni cu atribuirea de calităţi oficiale.

Faţă de ieşean a fost începută urmărirea penală pentru înşelăciune, el fiind reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version