Primaria Suceava pregatita sa intampine Sarbatorile Pascale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene spune că municipalitatea este pregătită să întâmpine aşa cum trebuie Sărbătorile Pascale. În cadrul unei conferinţe de presă, edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a afirmat că au fost depuse toate eforturile pentru ca oraşul să arate cât mai frumos cu această ocazie şi s-au pregătit măsurile necesare pentru a preîntâmpina unele evenimente nedorite.

 Pentru ziua de 1 Mai şi celelalte libere până după Paşte, au fost amenajate şi curăţate spaţiile existente pe raza municipiului Suceava unde locuitorii să poată ieşi la gratare fiind vorba de zona iazurilor Primăriei, a Cartodromului din cartierul George Enescu sau a celor din Burdujeni şi Iţcani.

În noaptea de înviere toate zonele din apropierea lăcaşelor de cult din oraş vor beneficia de iluminare publică iar un număr sporti de forţe de ordine vor veghea asupra manifestărilor. În plus, conform afirmaţiilor primarului Sucevei, serviciul de transport public în comun va funcţiona în Noaptea Învierii până la ora 01:00 urmând a fi reluat dimineaţă la orele 04:00. Primăria municipiului va fi închisă însă în perioada 1 – 6 mai.


Intră acum și în grupul de