Alexandru Baisanu a trecut de la promisiuni la fapte (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi-a respectat promisiunile făcute în legătură cu oferirea de ajutoare alimentare locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ care se confruntă cu probleme financiare. Astfel pe parcursul după-amiezii de marţi, alături de alţi membri liberali, deputatul sucevean a împărţit pachetele pregătite din timp celor câtorva zeci de suceveni înscrişi pe listele pregătite din timp la Cabinetul Parlamentar.

Fiecare solicitant a primit câte două sacoşe în care a găsit opt produse plecând de la fructe sau cozonac şi până la zahăr şi ulei. Şeful liberalilor suceveni a promis că astfel de acţiuni vor fi organizate de acum lunar banii necesari realizării lor provenind din salariul său de parlamentar.

« Sunt foarte mulţi oameni care au probleme cu adevărat. Este un gest din suflet pentru nişte oamenii care au nevoie de aceste ajutoare nu din vina lor ci din vina sistemului în care trăim. În acest sens voi interveni la nivelul Parlamentului României pentru a veni cu o propunere de lege a falimentului persoanei. Societăţile comerciale îşi pot permite potrivit legislaţiei actuale să nu mai plătească nimic nimănui atâtat timp cât intră în faliment, nici apă, nici canal, nici penalităţi sau datorii la terţe societăţi şi mă întreb de ce o persoană, omul de rând nu ar avea dreptul să beneficieze de aceleaşi facilităţi legislative. Trebuie găsită o soluţie » a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de