Doua masini distruse in a doua zi de Paste, in urma unui scandal la un restaurant din Scheia


Intră acum și în grupul de

parbriz spart

Două autoturisme au fost distruse şi mai multe persoane au suferit leziuni, în urma unui unui scandal ce a avut loc, a doua zi de Paşte, la un restaurant din comuna suceveană Şcheia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe str. Bistriţei din municipiul Suceava, se afla autoturismul condus de o persoană de o femeie,  în care se mai afla şi T.George, de 32 ani din comuna Stroieşti şi un copil minor, iar maşina prezenta avarii, respectiv geamul lateral dreapta spate distrus, portieră dreapta spate înfundată, aripa stânga spate zgâriată.

„T.George a declarat verbal că a avut o altercaţie împreună cu mai mulţi tineri în faţa restaurantului în urma căruia i-a fost distrus autoturismul. Continuând verificările a fost identificat  un alt autoturism, în care se afla V.Dănuţ, de  27 ani din municipiul Suceava, iar autoturismul  prezenta avarii, respectiv parbrizul distrus, capota îndoită şi zgâriată, iar bordul era zgâriat şi crăpat. Cele două autoturisme au fost conduse la locul producerii incidentului, respectiv în faţa restaurantului,  efectuându-se cercetarea la faţa locului. Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de luni, T.George, soţia  sa, V.Dănuţ  şi soţia sa, V.Daniela, au participat la o petrecere organizată pe raza comunei Stroieşti. Aici a participat şi P.Ioan din municipiul Suceava, administrator al restaurantului. În jurul orelor 22.00, aceștia s-au deplasat la restaurant unde au continuat petrecerea. Din declaraţiile părților vătămate, a rezultat faptul că în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool, P.Ioan a avut unele discuţii în contradictoriu cu ceilalţi, iar la scurt timp la faţa locului a venit un taxi din care au coborât 5 tineri, care după o discuţie cu P.Ioan, au provocat scandal  și i-au lovit, distrugând și cele două autoturisme”, arată sursa citată.

V.Daniela s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „policontuzie piramida nazală, epistaxis, contuzie hemitorace stâng, contuzie şold stâng” şi  nu a rămas internată. „A fost identificat unul din cei 5 agresori în persoana lui S.Dumitru, de  31 ani din municipiul Suceava. În cauză au fost efectuate acte premergătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate de polițiști  pentru identificarea celorlalţi participanţi”, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de