Un sucevean a primit de la Iulius Mall Suceava o excursie in doi, la Ierusalim

Câştigătorul marelui premiu al campaniei d e Paşte_IM SV_2013Comunicat de presă

Iepuraşul de la Iulius Mall Suceava i-a adus unui client recompensa mult visată pentru cumpărăturile făcute: o excursie în doi la Ierusalim. Câştigătorul marelui premiu al campaniei de Paşte se numeşte Vasile Spătariu, are 45 de ani, este din Suceava, de profesie şofer auto şi a făcut cumpărături din hipermarketul Auchan.

„A fost o surpriză totală, mai ales că nu credeam în şansele de câştig. Iniţial, când am primit vestea, am bănuit că este o farsă. Am făcut cumpărături pentru sărbătorile de Paşte şi, la insistenţele soţiei şi ale copilului, am depus taloanele. Voi merge în excursie împreună cu soţia şi, probabil, ne va însoţi şi băieţelul”, a declarat Vasile Spătariu.

Pentru că au făcut cumpărături sau au procurat darurile de Paşte din magazinele Iulius Mall Suceava, în perioada 12 aprilie – 4 mai 2013, clienţii au fost răsplătiţi cu mii de cadouri instant, constând în cozonaci, sticle de vin, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi vouchere de cumpărături. La fel de râvnite au fost premiile zilnice ale campaniei „Îti umplem coşul de Paşte”, alţi zeci de pasionaţi de shopping primind în dar câte un miel şi un Dry Cooker, care le-au fost utile pentru prepararea bunătăţilor de sărbători.

Și fanii de pe Facebook au avut motive de bucurie! Admiratorii mall-ului de pe contul de socializare care au participat şi au ieşit câştigători la concursul „Prinde Iepuraşul!”, derulat în perioada 19 aprilie – 3 mai, au fost premiaţi zilnic cu bunătăţi de Paşte. La finalul campaniei, Gabriela Cimpan a fost recopmpensată, prin tragere la sorţi, cu marele premiu – un robot de bucătărie Philips.

Iulius Mall va continua să îşi încânte clienţii cu oferte speciale şi premii substanţiale!

Departament PR