Familie cu doi copii minori din comuna Baia, talharita de patru persoane

bani

O familie cu doi copii minori din comuna suceveană Baia a fost tâlhărită în noaptea de luni spre marţi de patru persoane neidentificate încă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, agenţii Postului de poliţie Baia au fost sesizați prin „S.N.U.A.U. 112” de un tânăr de 24 ani, din comuna Cornu Luncii, despre faptul că a fost agresat de persoane necunoscute în incinta depozitului de fier vechi deținut pe raza comunei Baia. „Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că apelantul este membru al unei societăţi comerciale de tip „întreprindere familială”, care deține un depozit de fier vechi situat în comuna Baia.  În incinta acestui depozit, tânărul și-a amenajat o cameră în care locuiește împreună cu concubina lui, și cu cei doi copii minori”, arată IPJ Suceava.

Sursa citată precizează că în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.30, în încăperea în care dormea partea vătămată şi familia lui, au pătruns patru persoane care i-au amenințat și lovit solicitând să le dea banii.  „Agresorii au pătruns în încăpere prin forțarea ușii de acces asigurată cu un cârlig la interior, de unde au sustras 600 lei, o pereche de cercei, două inele, un lănțișor, toate din aur, precum și două telefoane mobile, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3.500 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, arată IPJ Suceava.