Teribilist din DOLJ, băut si fara carnet, a facut prăpăd prin Frasin cu mașina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 48 de ani dintr-o comună doljeană este cercetat de poliţişti după ce, sâmbătă seara, fiind în stare de ebrietate şi fără să aibă permis de conducere, a condus în oraşul Frasin un autoturism cu care a intrat în două garduri după care s-a răsturnat în albia unui râu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o femeie din oraşul Frasin a sesizat sâmbătă seara în jurul orei 22, că un autoturism i-a distrus gardul locuinţei, iar şoferul a plecat de la locul accidentului.

Poliţiştii au ajuns în zona respectivă în scurt timp şi au plecat în urmărirea autoturismului constatând că la circa 500 de metri o altă porţiune de gard a fost distrusă, iar în albia râului Valea Seacă autoturismul urmărit era răsturnat pe o parte.

Lângă autoturism a fost găsit un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna doljeană Dresda, care era ud și murdar.

Martorii de la faţa locului l-au indicat ca fiind şoferul autoturismului avariat întrucât l-au ajutat să iasă din interior.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul oraşului Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost consultat şi s-a constatat că nu a fost rănit.

După verificarea bazei de date s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

El este cercetat pentru conducere unui autovehicul fără permis, cu alcoolemie peste limita legal admisă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 


Intră acum și în grupul de