Teribilist din DOLJ, băut si fara carnet, a facut prăpăd prin Frasin cu mașina

Un bărbat în vârstă de 48 de ani dintr-o comună doljeană este cercetat de poliţişti după ce, sâmbătă seara, fiind în stare de ebrietate şi fără să aibă permis de conducere, a condus în oraşul Frasin un autoturism cu care a intrat în două garduri după care s-a răsturnat în albia unui râu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o femeie din oraşul Frasin a sesizat sâmbătă seara în jurul orei 22, că un autoturism i-a distrus gardul locuinţei, iar şoferul a plecat de la locul accidentului.

Poliţiştii au ajuns în zona respectivă în scurt timp şi au plecat în urmărirea autoturismului constatând că la circa 500 de metri o altă porţiune de gard a fost distrusă, iar în albia râului Valea Seacă autoturismul urmărit era răsturnat pe o parte.

Lângă autoturism a fost găsit un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna doljeană Dresda, care era ud și murdar.

Martorii de la faţa locului l-au indicat ca fiind şoferul autoturismului avariat întrucât l-au ajutat să iasă din interior.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul oraşului Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost consultat şi s-a constatat că nu a fost rănit.

După verificarea bazei de date s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

El este cercetat pentru conducere unui autovehicul fără permis, cu alcoolemie peste limita legal admisă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.