Un barbat gelos din Radauti, anchetat pentru ca l-a sechestrat pe amantul sotiei sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Rădăuţi a fost reţinut duminică dimineaţa după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a sechestrat în apartament un tânăr în vârstă de 19 ani, pentru care a fost părăsit de soţie, cerându-i acestuia să o convingă pe femeie să revină la domiciliu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, duminică dimineaţa, în jurul ore 2.10, poliţiştii din Rădăuţi au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal la scara unui bloc din localitate.

Poliţiştii au constatat că în faţa blocului respectiv se află mai mulţi tineri în dreptul unei ferestre a unui apartament situat la parter care se certau cu un bărbat aflat în interior.

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a deschis uşa apartamentului, din locuinţă ieşind un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna botoşăneană Câdeşti care a reclamat că a fost sechestrat de bărbat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în 17 mai, soţia rădăuţeanului, în urma unor neînţelegeri, a părăsit domiciliul. Soţul acesteia a aflat că soţia sa ar fi împreună cu tânărul botoşănean după care a luat legătura cu acesta şi i-a sugerat de mai multe ori să o convingă pe femeie să se întoarcă la domiciliu.

Din cauză că soţia sa nu a revenit la domiciliu, sâmbătă seara, rădăuţeanul l-a urmărit pe tânăr, care a ieşit din scara unui bloc, l-a acostat pe tânăr şi l-a dus la domiciliul său unde l-ar fi agresat .

Bărbatul i-a cerut tânărului să-şi sune sora care să o aducă la domiciliu pe soţia sa.

După ce a acesta a vorbit cu sora sa, la apartamentul rădăuţeanului au venit mai mulţi tineri, împreună cu soţia acestuia, dar discuţiile au degenerat în scandal.

Rădăuţeanul a fost reţinut şi este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de