Tanar din Paltinoasa cautat de politisti, dupa ce si-a injunghiat iubita, in varsta de 15 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Ciprian Porumbescu a reclamat prin 112 că fiica sa, în vârstă de 15 ani,  a fost tăiată cu cuţitul de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor, s-a stabilit că duminică seara, tânărul din comuna Păltinoasa, a venit la locuinţa fetei din Ciprian Porumbescu, pentru a cere încuviinţarea părinţilor ca aceasta să-i devină logodnică.

Tânărul a rămas, peste noapte, la locuinţa fetei, iar din cauză că tatăl fetei a refuzat să-i dea acceptul, în jurul orei 5 i-a cerut adolescentei să fugă de acasă. Aceasta a refuzat, iar tânărul a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui, după care a fugit.

Fata a fost preluată de ambulanţă şi transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava stabilindu-se diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace stâng” ,  iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare pe numele tânărului pentru tentativă la omor, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale.


Intră acum și în grupul de