Tanar din Paltinoasa cautat de politisti, dupa ce si-a injunghiat iubita, in varsta de 15 ani

Un bărbat din comuna suceveană Ciprian Porumbescu a reclamat prin 112 că fiica sa, în vârstă de 15 ani,  a fost tăiată cu cuţitul de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor, s-a stabilit că duminică seara, tânărul din comuna Păltinoasa, a venit la locuinţa fetei din Ciprian Porumbescu, pentru a cere încuviinţarea părinţilor ca aceasta să-i devină logodnică.

Tânărul a rămas, peste noapte, la locuinţa fetei, iar din cauză că tatăl fetei a refuzat să-i dea acceptul, în jurul orei 5 i-a cerut adolescentei să fugă de acasă. Aceasta a refuzat, iar tânărul a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui, după care a fugit.

Fata a fost preluată de ambulanţă şi transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava stabilindu-se diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace stâng” ,  iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare pe numele tânărului pentru tentativă la omor, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale.