Primarul este increzator in viitorul handbalului sucevean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene şi-a exprimat încrederea în ceea ce priveşte viitorul handbalului la Suceava şi al echipei masculine Universitatea.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, edilul şef al oraşului, Ion Lungu, a vrut să înlăture orice suspiciune cu privire la susţinerea financiară din partea municipalităţii afirmând că în cel mai scurt timp posibil alte 2 miliarde de lei vechi vor intra în conturile clubului de handbal.

În ultima perioadă echipa masculină suceveană de handbal s-a confruntat cu numeroase probleme financiare iar mai mulţi jucători aflaţi la finele contractului au refuzat să mai semneze cu clubul Universitatea preferând transferuri la alte formaţii.

« Vom face tot posibilul să salvăm echipa de handbal, să rămână în prima ligă şi să joace în cupa României. Sigur sunt o serie de jucători care au plecat dar vă spun din experienţă că o echipă nu stă într-un jucător. Eu mai degrabă contez pe cei care vin din urmă, pe cei mai tineri, care vor să se afirme şi pe bani mai puţini. Este o restructurare a lotului, este un moment de criză dar sunt optimist în ce priveşte handbalul Sucevean » a declarat Ion Lungu.

Ocupantul fotoliului de primar a spus că în continuare va fi finanţată şi activitatea fotbalistică, în funcţie şi de rezultatele ce vor fi înregistrate la finele campionatului. În plus Ion Lungu a afirmat că trebuie lăsate deoparte orgoliile pentru ca Suceava să recapete un fotbal de calitate pe stadionul din Areni.

« Trebuie unite forţele şi făcută o singură echipă. Pe lângă lipsa de finanţare în lumea fotbalistică suceveană există şi foarte multe orgolii. Fiecare vrea jucăria lui, fiecare vrea echipa lui dar aşa se vede că nu merge » a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de