Competitia „TOYOTA SUCEAVA DRIFT GRAND PRIX” si-a desemnat castigatorii

Evenimentul „Toyota Suceava Drift Grand Prix” care s-a desfasurat in parcarea Shopping City Suceava pe parcursul weekend-ului care tocmai s-a încheiat, si-a desemnat castigatorii, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Locul I a fost obţinut de Marian Croitoru din Botosani, Locul II, de Nicolae Dobre din Bucuresti, iar Locul III i-a revenit concurentului Gabi Imre din Brasov.

Nicolae Dobre si Gabi Imre au fost la egalitate conform punctajelor obtinute in sesiunile de concurs, astfel ca s-au mai intrecut inca o data pe circuitul de competitie din parcarea Shopping City Suceava pentru a-si adjudeca locurile pe podium.

Castigatorii au primit cupe si diplome, dar si premii din partea partenerilor Mobil 1 si Lubexpert.

Reamintim că la demonstraţiile de la Suceava au participat aproximativ 15 piloţi din Bucureşti, Cluj, Neamţ, Botoşani şi Suceava.

Aceasta competitie a beneficiat de sprijinul pilotului sucevean Razvan Fratianu, atat pe parte de organizare, circuit competional si spectacol, cat si ca support la arbitrare. Razvan Fratianu este singurul pilot suceavan care participa la Campionatul European de Drift si se mandreste cu titlurile de Campion National in 2011 si ViceCampion National in 2012, dar şi cu Locul III pe echipe la Campionatul European de Drift 2012, alături de Călin Ciortan.