Incredibil! A scapat cu viata, dupa ce a fost implicata intr-un grav accident rutier, la Bunesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

 

 

 

Trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul  Fălticeni au intervenit, marţi dimineaţă,  în urma producerii unui accident rutier, pe raza  localităţii Buneşti. Potrivit ISU Suceava, anunţul venit pe numărul de urgenţă 112 menţiona că, în urma coliziunii  dintre un autoturism şi un autocamion, o persoană a rămas încarcerată. La volanul autoturismului se afla o femeie de 29 ani, care a  ieşit singură din habitaclu. Tânăra a fost preluată imediat de un echipaj de la ambulanţă, pentru acordarea primului ajutor medical.

Din fericire, aceasta nu prezenta răni grave. Totuşi, pentru mai multă  siguranţă, a fost transportată la Spitalul din Fălticeni. Echipajele de pompieri au balizat zona şi au luat măsurile de siguranţă  specifice în astfel de cazuri (au balizat zona, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile).

După transportarea celor două autovehicule implicate în accident, pompierii au curăţat carosabilul de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente neplăcute.

Vom reveni cu detalii despre circumstanţele producerii accidentului.


Intră acum și în grupul de