Tanar din Vama, in arest preventiv pentru trafic de droguri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a doi tineri, un sucevean şi un bistriţean, prinşi în flagrant în timpul unei tranzacţii de droguri.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Suceava, au aflat că doi tineri urmau să introducă în România, din Spania, o cantitate de droguri de risc destinată consumatorilor din judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud.

Astfel, în cursul zilei de marţi, cu sprijinul SRI Suceava şi Mureş, al Serviciului de Operaţiuni Speciale Suceava şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa, a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant, pe raza comunei bistriţene Şintereag.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi în timpul unei tranzacţii de droguri de risc trei bărbaţi, unul de 37 de ani din Năsăud şi doi în vârstă de 38 de ani şi 25 de ani, din comuna suceveană Vama.

În bagajele suspecţilor a fost găsită cantitatea de 840,2 grame cannabis ascunsă în cutii de detergent, procurată din Spania de către bărbatul din Năsăud, dar şi ustensile folosite la ambalarea şi cântărirea drogurilor.

O parte dintre drogurile depistate erau destinate tânărului în vârstă de 25 de ani din comuna Vama care urma să le vândă unor consumatori apropiaţi.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Năsăud şi tânărul din Vama au fost au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zile.


Intră acum și în grupul de