Minora din Gura Humorului disparuta de acasa, cautata cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

stefana mihu Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei  ŞTEFANA MIHU de 17 ani, domiciliată în  orașul Gura Humorului, str. Ștefan cel Mare nr. 4, jud. Suceava, care în data de 23.06.2013, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, ca semnalmente adolescenta are constituție atletică, înălțime circa 1,60-1,65 m, păr lung, drept, culoare castaniu natural, purtat în coadă, ochi căprui, față ovală, buze subțiri, fără semne particulare.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în momentul plecării de la domiciliu, minora purta pantaloni mulați (colanți) de culoare neagră, prevăzuți cu două dungi verzi dispuse lateral și un tricou alb, cu imprimeu în partea din față cu și mâneci scurte, peste care avea un hanorac din bumbac, în culorile negru cu verde

„Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, transmite sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de