Foc de arma la Staja, joi dimineata, pentru prinderea unor contrabandisti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, care se aflau, joi dimineaţa, în jurul orei 02.00 într-o misiune de supraveghere şi control a frontierei de stat, au observat un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră către interiorul ţării, în zona localităţii Straja transportând mai multe colete voluminoase.

În momentul în care bărbaţii au observat echipajul poliţiei de frontieră, au abandonat coletele şi au încercat să fugă.

Întrucât bărbaţii nu s-au supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au executat, conform procedurilor legale, un foc de armă, în plan vertical. Persoanele în cauză au ignorat somaţiile şi profitând de întuneric şi terenul împădurit s-au dispersat în direcţii diferite.

În zona respectivă, poliţiştii de frontieră au descoperit 5 colete voluminoase ce conţineau 12.499 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 119.400 lei care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de