Un tanar din Vatra Dornei a fost extradat din Spania pentru a fi cercetat acasa pentru furt


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din municipiul Vatra Dornei, Gheorghică Andrei – Marian, a fost extrădat din Spania pentru a fi prezentat Judecătoriei Vatra Dornei care să confirme mandatul de arestare preventivă emis în 12 august 2011.

IJP Suceava a anunţat că,  urmăritul , în vârstă de 22 ani, din municipiul Vatra Dornei, pe numele căruia Judecătoria Vatra Dornei a emis la data de 12.08.2011, mandatul de arestare preventivă  pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legală, a fost extrădat din Spania.

Tânărul a fost pus în urmărire în 15.08.2011, fiind semnalat şi pe plan internaţional. Astfel, la 13.02.2013, cel în cauză a fost depistat şi arestat în Spania.

El a fost extrădat din Spania la data de 12.07.2013, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti – Otopeni, fiind preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, escortat şi predat unei echipe din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei pentru a fi prezentat în fața Judecătoriei Vatra Dornei în scopul confirmării mandatului.     Ulterior acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.catuse 2


Intră acum și în grupul de