Catalin Nechifor: S-a lucrat foarte mult la depozitul de deseuri de la Moara. Schimbarea e radicala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, marţi, după o inspecţie pe şantierul gropii ecologice de la Moara că s-a lucrat foarte mult la această investiţie şi că într-un an de zile schimbarea e radicală.

El a solicitat constructorului ca până la venirea iernii să fie finalizate lucrările, urmând ca apoi să fie efectuate lucrări de finisaje.

nutu semneaza statia groapa de gunoi moara

Depozitul de la Moara este amplasat pe o suprafaţă de circa 21 de hectare, iar în prima etapă va avea o celulă de depozitare de circa 7,6 hectare urmând ca după închiderea acesteia să fie deschisă o a doua celulă de depozitare. Toate facilităţile şi construcţiile auxiliare vor fi executate şi predată odată cu punerea în funcţiune a primei celule de depozitare.

Reprezentanţii firmei care execută lucrările au arătat că din cauza iernii care nu a permis intrarea în şantier mai devreme de 15 martie, lucrările sunt în întârziere faţă de grafic, dar au apreciat că întârzierile vor fi recuperate şi că este posibil ca investiţia să fie inaugurată înainte de termenul limită, 15 aprilie.

La acest moment, gradul de realizare a investiţiilor din proiect sunt la unele obiective de până la 80 la sută realizate.

Lucrările la depozitul ecologic de la Moara sunt efectuate de consorţiul format din General Construct din Suceava şi firmele cu capital portughez Efacec şi Efacec Central Europe


Intră acum și în grupul de