Doi suceveni, cercetati pentru viol. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

 O adolescentă în vârstă de 16 ani a reclamat, marţi seara, poliţiei din Vicovu de Sus că a fost victima unei agresiuni sexuale comise de doi localnici în vârstă de 31 şi 20 de ani. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că fata se afla, luni seara, în lunca râului Suceava, într-un autoturism împreună cu alte două persoane, în locul respectiv fiind şi un alt autoturism în care era un bărbat în vârstă de 31 de ani.

 La un moment dat, bărbatul a luat-o pe fată în maşină şi a transportat-o într-un loc izolat, unde a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Acesta a luat legătura cu un prieten de 20 de ani, care a venit în locul respectiv şi ar fi obligat-o pe fată să întrețină relații sexuale normale, ulterior, tânărul ducând-o acasă pe fată.

Adolescenta a fost examinată la Laboratorul de Medicină Legală Rădăuți, iar medicul legist a stabilit că  fata  prezintă “o deflorare completă”  ce ar putea fi produsă în cursul nopţii de luni, dar şi o echimoză pe antebrațul stâng care “s-ar fi putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure, nu este specific constrângerilor fizice sau opoziției dar din punct de vedere  medico-legal nu se exclude producerea în condițiile unei agresiuni sexuale, leziunile pot data din 15.07.2013”.

 Cei doi suceveni sunt cercetaţi pentru viol, bărbatul în vârstă de 31 de ani fiind reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de