Acasă Actualitate 50 de locuinte fara curent electric si o autoutilitara avariata, la Voievodeasa...

50 de locuinte fara curent electric si o autoutilitara avariata, la Voievodeasa (Sucevita). Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 50 de locuinţe din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa, au rămas fără curent electric şi o autoutilitară a fost avariată, după ce un copac tăiat în toiul nopţii a căzut peste firele rețelei electrice dintre doi stâlpi. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, I.P.J.Suceava a fost sesizat, miercuri noapte, prin 112, despre faptul că în comuna Suceviţa, sunt copaci căzuți peste stâlpii de electricitate.

cabluri stalp 1



În urma cercetărilor întreprinse, poliţiştii Postului de poliţie Suceviţa au stabilit faptul că, în jurul orei 01.45, persoane necunoscute s-au deplasat la marginea pădurii și au tăiat un brad, care a căzut peste firele rețelei electrice dintre doi stâlpi. În urma incidentului au fost deconectate de la rețeaua de alimentare cu energie aproximativ 50 locuințe din satul Voievodeasa, iar o autoutilitară care era parcată sub firele de curent a fost avariată.

La fața locului s-a deplasat și o echipă din cadrul E.On Moldova pentru remedierea defecțiunii. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor și tragerea la răspundere a acestora, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version