O nouă victimă prin metoda „Accidentul” în judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Potrivit IPJ Suceava, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată vineri de S.Maria, de 76 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fost înşelată de către o persoană necunoscută cu suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la joi după amiaza, în jurul orei 14.30, femeiea a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care s-a prezenta ca fiind fiica sa şi care i-a spus că este internată în stare gravă la spitalul municipal Suceava, fiind victima unui accident de circulaţie şi că are nevoie urgentă de bani şi de o cartelă telefonică de reîncărcare.

Femeia s-a deplasat la un magazin dinpolitist apropiere de unde a cumpărat o cartelă telefonică în valoare de 30 de lei, iar ulterior a fost sunată din nou de aceeaşi persoana care i-a precizat faptul  că va trimite pe cineva să ia banii şi cartela. În jurul orelor 16.00-17.00, în faţa porţii locuinţei s-a prezentat un bărbat care a primit suma de 500 de lei şi cartela de reîncărcare.

Ulterior bărbatul a plecat cu maşina în direcţia Gura Humorului, iar femeia a plecat în casă unde a sunat-o pe fiica sa dându-şi seama că a fost înşelată.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de autori necunoscuţi, pentru înşelăciune.

 


Intră acum și în grupul de