Batrana din Pojorata, lasata fara bani si bjuterii de trei tineri care s-au aratat interesati sa cumpere o casa in zona

Agenţii Postului de Poliție Pojorîta au fost sesizați miercuri la ora 18.00, de o femeie de 52 de ani, din localitate, despre faptul că în intervalul orar 12:00-15:00, persoane necunoscute i-au sustras din casă bijuterii, bani și bunuri.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  în intervalul orar 12:00-15:00 în locuință a rămas o bătrână, de 89 de ani, care prezintă o stare psiho-fizică incoerentă, din cauza vârstei și care a fost vizitată la locuință de trei tineri, doi bărbați și o femeie, care au venit cu un autoturism de culoare închisă şi au purtat o discuție cu bătrâna afirmând că sunt din București și sunt interesați să cumpere o casă în zonă.

Discuția a durat circa o oră, timp în care i-a fost distrasă atenția iar una din acele persoane a pătruns în camerele locuinței ce erau deschise și  a sustras suma de 148 lei, un joc „Play-station”  și mai multe bijuterii, valoarea acestora fiind de aproximativ 3500 lei.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, precizează sursa citată.