Batrana din Pojorata, lasata fara bani si bjuterii de trei tineri care s-au aratat interesati sa cumpere o casa in zona


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de Poliție Pojorîta au fost sesizați miercuri la ora 18.00, de o femeie de 52 de ani, din localitate, despre faptul că în intervalul orar 12:00-15:00, persoane necunoscute i-au sustras din casă bijuterii, bani și bunuri.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  în intervalul orar 12:00-15:00 în locuință a rămas o bătrână, de 89 de ani, care prezintă o stare psiho-fizică incoerentă, din cauza vârstei și care a fost vizitată la locuință de trei tineri, doi bărbați și o femeie, care au venit cu un autoturism de culoare închisă şi au purtat o discuție cu bătrâna afirmând că sunt din București și sunt interesați să cumpere o casă în zonă.

Discuția a durat circa o oră, timp în care i-a fost distrasă atenția iar una din acele persoane a pătruns în camerele locuinței ce erau deschise și  a sustras suma de 148 lei, un joc „Play-station”  și mai multe bijuterii, valoarea acestora fiind de aproximativ 3500 lei.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de