Barbat cu arsuri grave in urma unui incendiu izbucnit la Gura Humorului, transportat cu elicopterul la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

elicopter SMURDUn bărbat în vârstă de 44 de ani, ce a suferit arsuri pe circa 70% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa mamei sale din oraşul Gura Humorului, a fost transportat vineri dimineaţă, cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

Potrivit plt.maj.Alin Găleată, garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit în noaptea de joi spre vineri cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, în urma unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei, din oraşul Gura Humorului.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei incendiul se manifesta la o casa de locuit, cu pericol de propagare la restul anexelor gospodăreşti şi o locuinţă învecinată.

În eveniment a fost implicat un bărbat în vârstă de 44 de ani, fiul proprietarei, care a fost surprins de incendiu şi a suferit arsuri pe circa 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată de echipajul SMURD la spitalul orăşenesc, de unde a fost preluată de un echipaj SAJ şi adusă la secţia UPU a spitalului judeţean Suceava. Ulterior a fost transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

Au ars locuinţa, pe o suprafaţă de aproximativ 70 metri pătraţi, şi bunurile aflate în interior. S-au degradat doi pereţi de la bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 16 metri pătraţi.

Incendiul a fost lichidat la ora 5.10.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o explozie în urma unor acumulări de gaz metan. Precizăm că locuinţa era racordată la reţeaua orăşenească de gaz metan.

Au fost salvate şura, adăpostul de animale şi casa aflată în imediata apropiere, mai precizează plt.maj.Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de