Drumul Frasin-Brosteni, reparat pe o distanta de 36 de kilometri, receptionat de Catalin Nechifor

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a participat, duminică, la recepţia lucrărilor de reparare a drumului judeţean DJ 177A Frasin-Ostra-Puzdra-Broşteni pe o distanţă de 36 de kilometri.

drum

Potrivit unui comunicat al instituţiei, reparaţiile au fost efectuate pe o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi. Totodată, Nechifor a recepţionat lucrările de asfaltare a DJ 175 A pe o distanţă de 2,3 kilometri, în localitatea Chiril, dar şi reabilitarea Şcolii cu clasele I-IV din satul Gropeni din comuna Bălcăuţi.

Președintele Consiliului Județean Suceava Cătălin Ioan Nechifor a participat duminică 8 septembrie 2013 la o serie de evenimente în județul Suceava, printre care zilele orașului Broșteni, zilele comunei Sadova, sărbătoarea de Sfânta Maria în satul Gropi, comuna Bălcăuți, hramul comunei Calafindești și Sărbătoarea Verzei din orașul Milișăuți.

Sursa citată subliniază că Nechifor a remarcat buna gospodărire a localităților vizitate, dar și o bună stare de spirit a cetățenilor acestor localități cu profil preponderent rural pentru care anul agricol bun, dar și acordarea la timp a subvențiilor pentru agricultură constituie un motiv de bucurie în prag de toamnă.

În plus, Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor a avut posibilitatea să ureze „La Mulți Ani!“ celor care sărbătoresc ziua numelui.