Acasă Actualitate Sucevean amendat pentru scandal, prins la scurt timp conducind fara permis

Sucevean amendat pentru scandal, prins la scurt timp conducind fara permis


Intră acum și în grupul de

Seful Biroului Politiei Ordine Publica Suceava, comisar Valer Matei, a declarat ca suceveanul Alin Teodor Sava(34 ani) s-a prezentat, miercuri seara, la Unitatea de primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava insotit de doua persoane, un barbat si o femeie, solicitind ingrijiri medicale intrucit era taiat la o mina.

Personalul medical al UPU i-a solicitat un act de identitate pentru completarea datelor de identificare in fisa medicala, moment in care Sava, care era in stare de ebrietate, s-a enervat si a refuzat sa ofere aceste date, adresind injurii si amenintari personalului medical.



Comisarul Matei a spus ca o echipa de interventie din cadrul Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava s-a deplasat , la solicitarea personalului medical, la Spitalul Judetean Suceava. Dupa ce pacientul a fost pansat si i-a fost adminsitrat vaccinul antitetenos, a fost invitat la sediul Politiei unde a fost amendat cu suma de 20 milioane de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice in spital, iar femeia care-l insotea pe Sava a fost amendata cu suma de 700 000 de lei pentru incitare la tulburarea ordinii si linistii publice.

Totodata, celalalt insotitor al lui Sava, un barbat, a fost amendat cu suma de cinci milioane de lei pentru ca a refuzat sa se legitimeze, la spital, in fata politistilor.

Seful Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava a spus ca la scurt timp de la plecarea lui Sava de la sediul politiei, echipa de interventie s-a intors la spital, iar la iesirea de pe poarta spitalului l-a observat pe barbat la volanul unui autoturism.

Politistii au oprit autoturismul condus de Sava si i-au solicitat sa le arate permisul de conducere. Ulterior, s-a constatat ca Sava nu avea emis permis de conducere , iar in urma recoltarii si analizelor probelor biologice pentru stabilirea imbibatiei alcoolice in singe , a rezultat ca barbatul avea o alcoolemia 1,3.

Lui Sava i s-a intocmit dosar penal fiind cercetat, in prezent, pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului si fara a poseda permis de conducere .


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version