Acasă Actualitate Patru sute de kilograme de zahar confiscate de politistii suceveni din Calugareni

Patru sute de kilograme de zahar confiscate de politistii suceveni din Calugareni


Intră acum și în grupul de

Şoferul unei autoutilitare a fost sancţionat contravenţional după ce în poliţiştii au depistat în maşină o cantitate de 400 de kilograme de zahăr pentru care nu avea documente de provenienţă.

usturoi si zahar de contrabanda



Conform IPJ Suceava, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna suceveană Dumbrăveni, care circula pe DN 29 A, în satul Călugăreni, a fost oprită, marţi după-amiaza, de poliţişti, iar în urma verificării documentelor, aceştia au constatat că autoutilitara nu are poliță de asigurare de răspundere civilă.

În urma controlului autoutilitarei,  a fost descoperită cantitatea de 400 de kilograme de zahăr, fără documente de proveniență.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de zahăr, în valoare de aproximativ 2 000 de lei a fost confiscată.

“Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la legalitatea exercitării actelor de comerţ şi a transportului de bunuri, în această perioadă dar şi  în perioada următoare desfăşurându-se acţiuni şi controale pe această linie”, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version