Autoritatile din Suceava si Botosani fac demersuri pentru o noua cursa TAROM spre Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor şi preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, vor face demersuri pentru ca Tarom să înfiinţeze o nouă cursă de zi spre Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Suceava, că pe lângă cursa actuală Tarom, care vine seara şi pleacă dimineaţa, este nevoie de o nouă cursă pe timp de zi. El a arătat că una dintre propuneri este înfiinţarea unei curse Bucureşti-Suceava-Cluj Napoca, precizând că aceasta ar fi profitabilă atât pe traseul spre Suceava cât şi pe traseul Suceava-Cluj Napoca în condiţiile în care mulţi botoşăneni sau suceveni merg cu maşinile spre aeroportul clujean pentru a zbura spre rute externe.

Nechifor a subliniat că nu a existat niciodată vreo ameninţare pentru anularea cursei Tarom pe perioada iernii, ci doar a existat dorinţa operatorului aerian de a zbura în condiţii de siguranţă maximă, cerere care a fost receptată şi de autorităţile sucevene care achiziţionează un degivror nou pentru a nu exista nici un fel de probleme.

Nechifor şi Ţurcanu au discutat miercuri despre proiectele comune pe care autorităţile din cele două judeţe urmează să le promoveze.


Intră acum și în grupul de