Autoritatile din Suceava si Botosani fac demersuri pentru o noua cursa TAROM spre Suceava (VIDEO)

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor şi preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, vor face demersuri pentru ca Tarom să înfiinţeze o nouă cursă de zi spre Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Suceava, că pe lângă cursa actuală Tarom, care vine seara şi pleacă dimineaţa, este nevoie de o nouă cursă pe timp de zi. El a arătat că una dintre propuneri este înfiinţarea unei curse Bucureşti-Suceava-Cluj Napoca, precizând că aceasta ar fi profitabilă atât pe traseul spre Suceava cât şi pe traseul Suceava-Cluj Napoca în condiţiile în care mulţi botoşăneni sau suceveni merg cu maşinile spre aeroportul clujean pentru a zbura spre rute externe.

Nechifor a subliniat că nu a existat niciodată vreo ameninţare pentru anularea cursei Tarom pe perioada iernii, ci doar a existat dorinţa operatorului aerian de a zbura în condiţii de siguranţă maximă, cerere care a fost receptată şi de autorităţile sucevene care achiziţionează un degivror nou pentru a nu exista nici un fel de probleme.

Nechifor şi Ţurcanu au discutat miercuri despre proiectele comune pe care autorităţile din cele două judeţe urmează să le promoveze.