Trei jandarmi au salvat un barbat din Humor, accidentat in albia unui parau


Intră acum și în grupul de

Trei jandarmi montani au intervenit joi pentru a salva un barbat in varsta de 44 de ani care s-a accidentat la un picior, in timp ce se afla la adunat lemne de foc si nu se mai putea deplasa.

Barbatul era din Gura Humorului si a apelat numarul de urgență 112 după ce s-a accidentat in apropierea pârâului Brusturosu și a realizat că nu va mai putea ajunge într-o zonă de unde să poată cere ajutor.

Jandarmii montani din Gura Humorului l-au căutat pe bărbat, iar după aproximativ o oră l-au găsit în albia pârâului, la o distanţă de 3 kilometri de localitatea Gura Humorului.

Bărbatul plecase de dimineaţă să adune lemne de foc, iar din cauza terenului accidentat s-a lovit la un picior şi nu a mai putut să meargă. El a cerut ajutor prin 112, menţionând doar zona unde se află fără să poată spune alte detalii de orientare din cauza lipsei semnalului de telefonie mobilă.

Jandarmii i-au imobilizat piciorul rănit şi l-au transportat pe bărbat la Spitalul din Gura Humorului unde a fost diagnosticat cu fractură de gambă dreaptă tibie şi peroneu, fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în vederea efectuării unei intervenţii chirurgicale.


Intră acum și în grupul de