Fiica unui hot din Serbauti a predat Politiei mai multe bijuterii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Bălcăuţi, Grămeşti şi Şerbăuţi au identificat, joi, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Şerbăuţi care este principalul suspect al furtului comis în perioada 30.06 -08.09.2013, din locuinţa unei femei din localitate.

Cu ocazia cercetărilor, fiica suspectului, care locuieşte împreună cu acesta, a declarat că tatăl său a adus acasă mai multe bijuterii din aur precum şi alte bunuri, în urmă cu aproximativ o lună, oferindu-se să predea poliţiştilor bijuteriile din aur pentru continuarea cercetărilor. De la domiciliul suspectului a fost predată de către fiica sa, inclusiv o cheie amprentată, care se potriveşte la butucul yalei de la locuinţa unde s-a produs furtul, înlocuit după comiterea furtului.

hoti geam

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunii, în valoare de 1.500 euro, a fost recuperat în proporţie de 30%.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat s-a început urmărirea penală pentru furt calificat, fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de