Nastase-PSD este format din candidati cistigatori, dintr-o echipa cistigatoare


Intră acum și în grupul de

”Ne-am adunat astazi aici pentru a spune oamenilor un lucru foarte simplu: cu noi au castigat si au dus-o mai bine decat cu oricine altcineva asa ca trebuie sa continuam impreuna!Nu suntem aici doar pentru a lansa candidati.Suntem aici sa aratam ca avem forta de a castiga!”, a spus Nastase.
Echipa noastra este formata din oameni castigatori, a mai spus presedintele PSD aratind ca acestia stiu ce inseamna performanta si ii intereseaza soarta acestei tari
”Pentru ca veti porni in aceasta lupta electorala, fiecare dintre dumneavoastra trebuie stie, cel putin, doua lucruri importante: aveti in spate cea mai puternica forta politica a tarii si, in al doilea rand, trebuie sa stiti ca in localitatea dumneavoastra, contati mai mult decat Ion Iliescu, Adrian Nastase sau oricine altcineva de la centru. Oamenii va vor judeca dupa ceea ce ati facut.Oamenii va vor judeca in functie de proiectele cu care veti veni. Increderea lor va fi temeiul reusitei”, a spus presedintele PSD.
El a sublininiat ca PSD ocupa primul loc in sondaje si se bucura de increderea oamenilor. “E o noutate pentru Romania ca un partid, dupa patru ani la guvernare, sa se afle la acelasi nivel de incredere ca in momentul alegerilor”, a adaugat Nasatase care a apreciat ca aceasta situatie demonstreaza ca PSD are forta de a castiga din nou alegerile si sustinerea oamenilor pentru a conduce Romania inca patru ani.
El a mai spus ca membrii PSD fac parte din echipa unei guvernari castigatoare, iar esenta unui partid responsabil, a unui partid puternic, este sa castige alegerile in urma propriei guvernari, sa guverneze pentru oameni, si sa le aduca acestora o viata mai buna.
”Pana acum, alegerile au fost castigate prin vot negativ, prin lovirea in partidul aflat la putere si prin indemnarea populatiei sa il sanctioneze la vot.Acum e prima data, dupa mult timp, cand partidul aflat la putere are sansa de a castiga din nou alegerile. Este sansa noastra, pe care trebuie sa o fructificam.Eu sunt increzator, pentru ca aceasta sansa noi ne-am creat-o. Prin ce am facut in acesti patru ani, prin rezultatele noastre, prin grija noastra fata de oameni, prin pozitia in care se afla acum Romania, in plan international.In 2000, unul dintre sloganele cu care am castigat alegerile era „PSD –Puterea de a face bine”. Cine se uita cu buna credinta la ce am realizat in acesti ani, vede ca am folosit puterea pe care am avut-o pentru a face cu adevarat bine”, a spus Nastase.
El a recunoscut ca Romania inca se confrunta cu multe provocari si ca “nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus”.
”Stiu ca veniturile sunt inca prea mici, iar coruptia este inca prea mare. Dar cel putin am pornit pe un drum sigur, si stim astazi ca Romania se indreapta in directia cea buna.
Chiar daca nu am facut tot ce se putea face, pot spune ca guvernarea noastra a avut cele mai bune rezultate dintre toate guvernarile de pana acum”, a subliniat presedintele PSD.
El a adaugat ca transformarea tarii trebuie continuata in fiecare municipiu, in fiecare oras si in fiecare sat. PSD propune fiecarei localitati lideri profesionisti, apropiati de oameni, lideri care si-au castigat respectul comunitatilor din care fac parte.
”Foarte multi dintre candidatii pe care ii propunem intra in cursa pentru un al doilea sau al treilea mandat, pentru ca au performat, au dovedit ca sunt seriosi, ca stiu sa faca treaba. Transformarea Romaniei nu ar fi fost posibila fara acesti oameni.Alaturi de ei, insa, sunt foarte multi candidati tineri si foarte tineri, bine pregatiti. Mai mult ca orice alt partid, noi investim astazi in tineri. Peste 30% din candidatii nostri sunt tineri. Ei arata ca partidul se schimba, se modernizeaza, devine cu adevarat european.Viitorul Romaniei le apartine si sunt convins ca se vor bate pentru transformarea tarii pana la capat”, a precizat Nastase.


Intră acum și în grupul de