Nastase-PSD este format din candidati cistigatori, dintr-o echipa cistigatoare

”Ne-am adunat astazi aici pentru a spune oamenilor un lucru foarte simplu: cu noi au castigat si au dus-o mai bine decat cu oricine altcineva asa ca trebuie sa continuam impreuna!Nu suntem aici doar pentru a lansa candidati.Suntem aici sa aratam ca avem forta de a castiga!”, a spus Nastase.
Echipa noastra este formata din oameni castigatori, a mai spus presedintele PSD aratind ca acestia stiu ce inseamna performanta si ii intereseaza soarta acestei tari
”Pentru ca veti porni in aceasta lupta electorala, fiecare dintre dumneavoastra trebuie stie, cel putin, doua lucruri importante: aveti in spate cea mai puternica forta politica a tarii si, in al doilea rand, trebuie sa stiti ca in localitatea dumneavoastra, contati mai mult decat Ion Iliescu, Adrian Nastase sau oricine altcineva de la centru. Oamenii va vor judeca dupa ceea ce ati facut.Oamenii va vor judeca in functie de proiectele cu care veti veni. Increderea lor va fi temeiul reusitei”, a spus presedintele PSD.
El a sublininiat ca PSD ocupa primul loc in sondaje si se bucura de increderea oamenilor. “E o noutate pentru Romania ca un partid, dupa patru ani la guvernare, sa se afle la acelasi nivel de incredere ca in momentul alegerilor”, a adaugat Nasatase care a apreciat ca aceasta situatie demonstreaza ca PSD are forta de a castiga din nou alegerile si sustinerea oamenilor pentru a conduce Romania inca patru ani.
El a mai spus ca membrii PSD fac parte din echipa unei guvernari castigatoare, ia