Acasă Actualitate FAMOS S.A. Suceava lansata la privatizare

FAMOS S.A. Suceava lansata la privatizare


Intră acum și în grupul de

Societatea are ca principal obiect de activitate producerea de aparatura si instrumente medicale, articole din plastic si materiale plastice primare.

La negocieri vor putea participa doar ofertantii care prezinta un proiect de realizare a unui parc industrial pe platforma FAMOS, prin care, in conformitate cu O.G. nr. 65 / 2001, sa pastreze intreg personalul societatii, actualul flux viabil din societate si sa dezvolte noi activitati.



Nu pot participa la negocieri investitorii persoane fizice / juridice romane sau straine, care in mod direct sau prin intermediul societatilor la care sunt actionari / asociati majoritari au inrautatit in mod vadit situatia economico – financiara a unor societati comerciale, privatizate anterior, ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii cu intarziere a obligatiilor asumate prin contractele de vanzare – cumparare actiuni incheiate cu FPS si / sau APAPS.

Investitorii interesati vor putea depune ofertele de cumparare pana la data limita 26 mai 2004, ora 12, la sediul APAPS.

Autoritatea pentru Privatizare a decis privatizarea FAMOS Suceava prin metoda parcului industrial, preluand din experienta reusita a celor doua parcuri industriale deja existente: ROMAN Brasov si FAUR Bucuresti. Astfel, in cadrul FAUR S.A, inainte de privatizare, 20% dintre activele societatii, inchiriate unor intreprinzatori privati, produceau mai mult decat restul de 80% aflate in administrarea uzinei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version