Acasă Actualitate Numar mare de absente si corigente la Grupul Scolar Dumbraveni

Numar mare de absente si corigente la Grupul Scolar Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Totodata, inspectorii scolari suceveni au constatat si o scadere procentuala a absentelor motivate, de la 31,57% in anul scolar 2000-2001 , la 29,20% in acest an scolar.

In acelasi raport se arata ca fata de situatia inregistrata la controlul efectuat in urma cu trei ani la aceeasi unitate de invatamint , in anul scolar 2003-2004 , a crescut si numarul corigentelor inregistrate la elevi din ciclul gimnazial.



Daca in semestrul intii al anului scolar 2000-2001 la Grupul Scolar Dumbraveni s-au inregistrat un numar de 142 de corigenti, in semestrul intii al anului 2003-2004 numarul total de corigente a fost de 160.

De asemenea, inspectorii scolari au mai constatat ca la unele discipline materia nu este parcursa, conform planificarii, inregistrindu-se unele „ramineri in urma” mai ales la clasele de liceu.

In urma controlului s-a mai constatat ca temele elevilor pentru acasa erau supradimensionate si erau corectate si notate foarte rar .

Inspectorul scolar general adjunct al judetului, Virginel Iordache a declarat ca rezultatele controlului efectuat la Grupul Scolar Dumbraveni si activitatea directorului Traian Hosman vor fi discutate in Consiliul de Adminitratie al ISJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version