Aparat cu ultrasunete pentru intimidat cainii, gasit asupra unui hot prins in flagrant de proprietarii unei locuinte din Panaci


Intră acum și în grupul de

Un dornean în vârstă de 45 de ani a intrat, miercuri după amiaza, într-o locuinţă din Panaci, după ce a aşteptat ca proprietarii să plece de acasă. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, bărbatul a forţat cu un levier uşa de la intrare în locuinţă, a pătruns în interior şi a început să caute sume de bani, moment în care proprietarii, doi soţi, au revenit la domiciliu.

Bărbatul a ieşit din casă în fugă, sub privirile celor doi soţi, care au alertat câteva persoane şi un agent de poliţie ce se afla în zonă şi care l-a somat, prins, încătuşat şi condus la sediul Postului de poliţie Panaci.

În urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului a fost găsit un binoclu şi un aparat cu ultrasunete destinat intimidării câinilor, bunuri cu care acesta a fost depistat de poliţişti şi în luna iulie a acestui an pe raza comunei Dorna Candrenilor.

Dorneanul este bănuit de mai multe furturi din locuinţă, atât pe raza municipiului Vatra Dornei cât şi pe raza comunelor arondate, în acest caz cercetările vor fi extinse.

Suspectul este urmărit penal pentru tentativă de furt calificat şi a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore a şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă şi solicitarea autorizaţiei de percheziţie domiciliară, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de