Bataie la o sala de jocuri de noroc din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din Suceava s-au ales cu răni după ce s-au bătut, sâmbătă, într-o sală de jocuri de noroc din municipiu.

Astfel, un tânăr în vârstă de 30 de ani, Cristian R. a reclamat că a fost agresat de doi tineri în sala de jocuri şi că i-a dispărut şi telefonul mobil.

Verificările poliţiştilor au stabilit că tânărul reclamant se juca la unul dintre aparatele sălii, iar la un moment, un individ aflat în local i-a cerut o ţigară.

Cristian R. a replicat că vrea să fie lăsat în pace, iar din cauză că respectivul insista să primească o ţigară, acesta s-a ridicat de la aparatul de joc şi l-a lovit cu pumnul.

După ce a fost lovit, respectivul tânăr, împreună cu un prieten al său au început să-l bată de Cristian R. , iar bodyguardul localului i-a scos afară.

jocuri electronice

În faţa localului, a continuat bătaia, iar Cristian R. a reuşit să plece din zonă, constatând că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte telefonul mobil.

Ulterior, la secţia urgenţe a SJU Suceava s-au prezentat şi agresorii săi, respectiv Florin P., de 23 de ani, şi Laurenţiu L., 29 de ani, ambii din localitate, care au declarat că au fost victimele unei agresiuni. Cei doi au fost consultaţi de către medicul de gardă, care a stabilit că primul are o contuzie piramidă nazală, iar al doilea plagă buză inferioară.

Cristian R. a fost audiat în calitate de persoană vătămată, recunoscând că el a lovit primul, şi a precizat că nu reţine cu exactitate împrejurările în care i-a dispărut telefonul, afirmând că este posibil ca acesta să fi căzut jos în timpul altercaţiei, urmând să se prezinte la serviciul de medicină legală în vederea obţinerii certificatului medico legal.

 


Intră acum și în grupul de