RUSLANA GORCEAG si MARIUS PAVALUC, Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

PB011682Elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava au realizat vineri, pe scena Casei de Cultură din municipiu, de departe, cel mai bun Bal al Bobocilor prezentat până la acest moment, în această toamnă, ce a avut tema „O şcoală de spioni”.

Dezinvolţi şi carismatici, liceenii au arătat că pot fi foarte buni actori. Deliciul serii a fost dat de glumele savuroase alese cu bun gust din cadrul scenetelor: „Stomatologie şi stil”, „Cum putem aplana conflictele care se ivesc în viaţa conjugală?”, „Ce înseamnă să fii intelectual? Cine este cocoşul şi cine este găina în familie?”, „LA FILM”. Personajul principal din ultima scenetă a fost jurnalistul Radu Banciu, interpretat într-o manieră excepţională de unul dintre elevii Colegiului „Mihai Eminescu”.

Elevii au demonstrat că sunt inventivi şi prin parodiile prezentate, reuşind să producă momente comice, fără a deveni penibili. Surprinzător a fost faptul că deşi nu învaţă la un colegiu cu filieră vocaţională, elevii de la Eminescu chiar sunt foarte talentaţi atunci când vine vorba de ritm, dans şi interpretare vocală şi instrumentală.

În ceea ce priveşte prestaţia celor 10 perechi de boboci, aceasta a fost exemplară, atât prin ţinutele etalate, cât şi prin momentele prezentate de elevii din clasele a IX-a la proba de aptitudini. Aceştia s-au implicat în crearea unei parodii haioase, în reprezentaţii de dans modern, arte marţiale, acrobaţii pe bicicletă ş.a.

Aşa cum era de aşteptat, prestaţia invitaţilor speciali a fost una pe măsura aşteptărilor, băieţii de la trupa Deepcentral realizând un show pe cinste.

După acest moment şi după un dans indian executat ca la carte de către elevele din clasa a X-a, au fost anunţaţi finaţiştii serii, după cum urmează: Locul III – Răzvan Niţu şi Ioana Bilec, Locul II – Vlad Viziteu şi Evelyn Gafencu.

Titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, a fost obţinut de concurenţii RUSLANA GORCEAG şi MARIUS PĂVĂLUC.


Intră acum și în grupul de